HomeLanguage:  
 
Print deze pagina


Jalema heeft op vrijdag 22 april 2016 het failliete Rucol BV uit Ruurlo overgenomen en zet daarmee de productie van de bestaande productlijnen voort. De bedrijfsactiviteiten van Rucol passen uitstekend bij de strategie van Jalema. Door de overname kan Jalema een nog breder productassortiment leveren. De bedrijfsactiviteiten en bestaande voorraad worden de komende dagen verplaatst naar de vestigingen van Jalema in Reuver en Hoogezand. De productie wordt zo snel mogelijk weer opgestart en Jalema probeert de overgang voor klanten van Rucol naar Jalema zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Mocht u vragen hebben omtrent de nieuwe situatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales Support van Jalema via retail@jalema.com of via + 31 77 476 76 50.

Het officiƫle persbericht leest u hier.

Bezoek de website van Jalema!

Welkom op de website van Rucol B.V.


Het Bedrijf

Rucol B.V. heeft zich als producent gespecialiseerd in oplossingen voor papiermanagement, presentatie, opberging en archivering van al uw documenten. Rucol heeft zich gepositioneerd als partner voor OEM afnemers. Sinds de start in 1962 heeft Rucol meer dan 15.000 verschillende producten geproduceerd. De mogelijkheden zijn dus nagenoeg oneindig.

Innovatie


Afhankelijk van uw materiaalkeuze kan Rucol desgewenst uw producten vervaardigen uit grondstoffen die voldoen aan naar keuze de ICN-normeringen, of in het kader van uw MVO beleid de FSC normering. Overheidsinstellingen wijzen wij op de bijzondere combinatie van zowel ICN als FSC die Rucol B.V. u kan bieden.

Techniek

Als fabrikant heeft Rucol naast productontwikkeling alle diciplines van het productieproces zoals o.a. technisch ontwerp, offset druk, stansen, snijden, rillen, vouwen, plakken, vergaren en verpakken in huis.

Deze website geeft inzicht in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Rucol B.V. mag met recht de specialist op het gebied van producten voor papiermanagement, presentatie, opbergen en archiveren genoemd worden!
 
 
Contact

Jalema bv
Dr. Poelsstraat 11 - 5953NP
Reuver - Nederland

+31 (0)77 476 76 76
info@jalema.com

Meer...
 
 
Acties
  Meer...
   
   
  Laatste nieuws
  Meer...
   
   


  Pagina geladen in: 0.003 seconden.
  Laatste update van deze pagina: 25-05-2016 02:34